diumenge, 5 de setembre del 2010

195=67

Acabo de consultar (finalment) les llistes dels resultats de les primàries de SI que van tenir lloc ahir, 4 de setembre. Comprovo que he rebut 195 vots, la qual cosa em situa com el candidat 67è. de la llista. Com que la circumscripció electoral de Barcelona és de 85 escons, això vol dir que... aniré a les llistes (sempre i quan la política de paritat de sexes no em porti a un lloc més enllà del 85).

Sensacions: una certa sorpresa, un cert vertigen, força agraïment, orgull i molta il·lusió.

Ahir per primer cop vaig poder tastar un plaer nou quan una persona que no coneixia, se’m va adreçar per dir-me que m’havia votat ja que compartia alguna de les idees que havia tractat de descriure aquests dies.

Crec que hauré d’allargar la vida d’aquest bloc durant un cert temps, i que li hauré de canviar el nom ‘Bloc de campanya d'un candidat a les primàries de SI’ ja que no li escaurà. Veurem.

3 comentaris:

  1. tant de bó sigui cert!
    més d'un gra de sorra, més

    ResponElimina
  2. Aixó si que es gaudir de la democràcia pura: veure com un ciutadà d'apeu pot anar pujant l'escala amb només ideas clares, amor pel país i molta fe en la capacitat d'aquesta nació adormida per recuperar la seva identitat. Un lider avança per la seva propia empenta, no perque ha fet favors en un altre. Gracies Ignasi!

    Joan Josep Ozcariz Raventós.

    ResponElimina