dissabte, 28 d’agost del 2010

Sobre el rigor

No ens hem de creure millors que ningú, però hem de voler fer-ho millor que els altres. Crec que hem d’aspirar a l’excel·lència. Només fent-ho així assolirem els nostres objectius.

Hem de ser absolutament rigorosos en els nostres arguments. I això no passa sempre. He vist informes i documents d’ideologia independentista amb un fort contingut comunicatiu però poc rigorosos. Quan fem un titular, cal fer un esforç de síntesi, però l’argument que hi ha al darrera ha de ser fort, inviolable.

Malauradament la trista realitat actual ens ofereix un ric i ampli arsenal argumental. Podem anar a buscar matèria primera arreu: finançament, infraestructures, presa de decisions en organismes internacionals, etc. Disposem de nombrosos exemples per poder explicar, per poder convèncer que ens cal canviar el model, que no és un bon negoci seguir sent espanyols. Hem de contraposar dades, comparar situacions amb altres èpoques o amb altres països, elaborar escenaris de futur, ... però sempre hem de prevenir els nostres arguments d’atacs. I per això, cal que argumentem de forma sòlida.


Quan un document porti la marca SCI cal que sigui inatacable des del punt de vista del rigor. I crec que tenim gent prou preparada perquè així sigui. Hem de donar una imatge seriosa. Només així aconseguirem sumar cada dia a més gent al nostre projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada